Text och ackord till kiss- och bajslåtarna

Har du hängt med här ett tag har du förmodligen koll på att jag och min syster Moa gjort barnlåtar på det fnissiga temat kiss och bajs! Om inte, här finns de att lyssna på. Och för ett tag sedan blev jag kontaktad av en tjej som arbetar inom förskolan som frågade efter text och ackord till kiss- och bajslåtarna. Nu har min syster fixat till pdf:er av i varje fall två av dem. Klicka på länkarna för att skriva ut dem och börja sjunga – En vanlig promenad och Alla bajsar

Kul om fler vill sjunga och spela vår barnmusik! Via länkarna ovan finns pdf:er att skriva ut.

Peppande respons

Tanken är att vi ska försöka få ut en skiva med våra låtar, arbetet med det går så sakteliga framåt. Men ju mer positiv respons vi får, desto mer peppande känns det förstås. De här värmande orden kommer från tjejen som önskade sig ackord:  

”Och stort Lycka till med skivsläpp. Jag skulle inte tveka en sekund att anförskaffa denna i mina samlingar och också tala varmt om den och rekommendera den för andra.”

Fler pdf:er med ackord till kiss- och bajslåtarna är på gång. Men vilken ska vi satsa på först? Lyssna gärna med ditt barn och tyck till! Vilken är er favorit?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.