Aktiv helg i hemmalugnet

Här kommer några bilder från helgen som gick. Och vi är sådana som gillar att hänga hemma när vi är lediga. Oftast är våra helger helt oplanerade fast samtidigt fulla av allt möjligt kul. Så vi hade en riktigt aktiv helg i lugnet. 

aktiv helg1

I fredags eftermiddag hade vi ett ärende till biblioteket och passade samtidigt på att besöka några Pokéstops i närheten. I en paus från spelet stannade vi en lekpark och plötsligt drog vattenspridarna gång. Lycka för barnen!

aktiv helg2

På väg hem passerade vi favoritäppelträdet och blev förstås sugna. De rödaste äpplena sitter visst alltid i toppen. 

aktiv helg3

Lördagsförmiddagen ägnade vi åt en tur runt samhället för att spela Pokémon Go. Lite segt att hela tiden behöva stanna för att fånga små monster, men samtidigt tipptopp med barn som plötsligt verkar orka gå hur långt som helst. 

aktiv helg4

Kvällspromenad med Storasyster ner till skolgården för att testa hennes livs första benskydd och fotbollsstrumpor. Hon längtade så efter onsdagens fotbollsträning som kändes alldeles för långt borta. 

aktiv helg5

Ingen tjusigt stajlad söndagsfrukost här inte, men väl fina degbakelser till efterrätt. Och ett hav av torra degsmulor att dammsuga upp sedan.

aktiv helg6

Promenad med Lillebror till kohagen som ligger strax intill vårt radhusområde. Ååå, så härliga de små stunderna på tu man hand är. Vi klättrar i fågeltornet och kastar pinnar. 

Hur såg din helg ut? Vad hittar familjen på där hemma?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.